• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

GGG Sperma i ofantliga mängder

GGG spermafilmerna som är producerade av the one and only John Thompson. GGG´s porrfilmer är väldigt kända för deras porrfilmer med hinkvis av sperma. Ett tag så var GGG det enda man tänkte på när en kund kom in och sökte efter porrfilm i kategorin sperma. Vill du läsa mer om John Thompson och GGG så kan du göra det längre ner på sidan.

GENRE

STUDIO

Visar 36 av 41 produkter

German Goo Girls

Eller kort och gott GGG. John Thompson är regissören tillika ägaren bakom det tyska hårdporrbolaget GGG. Vida kända för deras bukkakeporrfilmer. John Thompson är bara regissörens alias. Johns riktiga namn är Raymond Louis Bacharach. Född den 11 maj 1945. 1997 grundade han John Thompson Prodcutions, men innan dess var han en stjärnregissör hos det numera nedlagda tyska porrfilmsbolaget Puaka. Att det var just John Thompson som regiserade Puakas porrfilmer kunde man tydligt märka i Puakas omåttligt populära serier Kehlenfick Extrem och Gigantische Besamung. Porrfilmsserier som var två riktiga kioskvältare.

 

GGG och deras porrserier

German Goo Girls

Den största serien med bukkake och spermalekar i massor. Förkortas GGG. Denna serien har det gjorts hundratals med porrfilmer i.

666

Serien för dig som älskar piss i massor.

Sexbox

Denna serien är avslutad sedan länge. En stor hysteri när den kom. Stenhård sex, nästintill våldsporr. Den förbjöds i många länder och fick absolut inte säljas till USA. Vi valde att inte sätta den på våra hyllor.

Mädchenmund

2007 släpptes den första utgåvan av Mädchenmund. En porrserie där porrmodeller över 18 år gamla skulle se så unga ut som möjligt.

GGG John Thompsons Casting Girls

Här kallas tjejerna in på casting för att synas i sömmarna och se om de är något för porrbranschen. En del får sitt filmkontrakt och syns i porrfilmerna. En del får nobben.

Devot

Sperma, gangbang, bukkake och pisslekar. Allt den perverse någonsin kan önska.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen