• WORLDWIDE SHIPPING

 

  • 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Helena Tar Brorsan 1

  • Helena Dark
  • Svensk porrfilm
  • Taboo
  • Raritet
  • En urinscen
499 kr
Finns i lager för omgående leverans
Finns ej i lagret
Endast få kvar i lagret (1 st)
Finns ej i lagret
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager! Din e-postadress sparas i upp till 180 dagar.

Låt oss presentera: Helena Tar Brorsan 1

Nu är inventeringen av vårat lager klart. Och javisst, det dök upp en del gamla svenska porrklassiker. Vi hittade ett stort antal Helena Dark filmer dock inte alla titlar, men bara något enstaka ex av varje titel. Vi kommer att pö om pö att lägga upp dessa på 6dvd.se se men det som en liten aptitretare, vi kommer inte att lägga upp alla med en gång utan en titel då och då. Helena Tar Brorsan 1 är den andra titeln ifrån Helena Dark Films vi lägger upp här i vår webshop. Tidigare i höst (år 2021) lade vi upp Helena Tar Städtanten. Det finns även en del två av Helena Tar Brorsan. När den titlen släpps här på 6dvd.se så kommer vi att länka den härifrån. Håll utkik, snart släpps även Helena Tar Brorsan 2.

Denna svenska porrfilm handlar om

Det är jag Helena Dark och en kille som ser lite yngre ut än vad han egentligen är som spelar min lillebror i Helena Tar Brorsan 1. Jag kommer hem ifrån en fest och finner brorsan sovande på soffan. Jag är kåt och lägger mig och onanerar med en stor banan i fittan. Det jag inte vet är att brorsan har vaknat till. Dörren till mitt sovrum står på glänt och lillebror smyger fram och tjuvtittar, då han ser mig med bananen blir han kåt och börjar runka i dörröppningen. Jag upptäcker honom, han springer ut och jag följer efter. I hopp om att han inte blivit upptäckt lägger han sig och låtsas att sova. Jag drar av honom filten och drar ner byxorna på honom och börjar att runka och suga honom. Jag låter honom slicka min mus, han blir bara mer och mer upphetsad och börjar att pulla mig i röven mig samt onanera mig med bananen i fittan.

Jag är lite dominant emot honom, både i ord och handling eftersom han var så fräck och tjuvkollade på mig när jag skulle ha en skön stund för mig själv. Han får uppleva både mitt finger och bananen upp i sin röv. Det blir bara mer och mer intensiv sex, knull i alla möjliga ställningar. Brorsan är verkligen en hingst i sängen. Till sist vill vi både testa lite wetsex och vi spelar in en kiss-scen i badrummet där vi urinerar på varandra. Vi hamnar till sist i min stora säng där jag lär honom att använda en dubbeldildo på mig och han får tillfredsställa mig analt med fingrarna igen. Filmen avslutas med att brorsan sätter på Helena rejält bakifrån och brorsans sperma sprutar ut över Helenas ass.

Helena Tar Brorsan 1 är en svenskinspelad porrfilm med både svenskt tal och svensk tex. Denna film lämpar sig för vuxna personer över 18 år gamla. Porrfilmen är tänkt som ett upphetsande filmat rollspel. Helena och Brorsan är inte släkt med varandra på riktigt.

 

STUDIOHelena Dark Films
Artikelnummer211118-1
Är detta något du gillar?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen