• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Stora svarta kukar

Det är något de flesta fantiserar om på ett eller annat sätt, vilket sätt just du fantiserar om det på är upp till dig och inget du behöver dela med hela världen. Låt dig uphetsas av din fantasi genom att köpa porrfilmen av oss.

 

Gigantiska kukar

Idag har vi uppdaterat kategorin Stora Kukar med 30 st nyproducerade porrfilmer ifrån olika studios. Stora svarta stakar har alltid varit en populär genre i porrfilmsbranschen och givetvis en kategori vi kontinuerligt tar in mycket film av. För dig som gillar stora svarta monsterkukar och gangbang så rekomenderar vi denna gangbangporrfilm där en vit flicka blir ganbangade av en grupp av svarta män. Gillar du stora bröst samt att se en vit monsterkuk bli omhändertagen så tror vi istället att detta är en porrfilm för dig.

 

Vad räknas som en monsterkuk?

Då den genomsnittliga penisen är ungefär 15 cm lång i ett erigerat tillstånd så kanske en kuk på över 20 cm kan anses vara en monsterkuk. Men i porrfilmsvärlden så får man nog se 20 cm som något av ett krav för att ens få spela in en porrfilm. Så i porrbranschen får du nog langa fram en kuk på 25 cm eller mer för att den skall kategoriseras som en monsterkuk.

 

Porrfilm med monsterkukar

Vill du köpa en porriflm med monsterkukar i så kan du göra det av oss. Antingen så gör du ett köp här på 6dvd.se eller så besöker du någon av våra sexbutiker i Göteborg. I vår butik på Backa Bergögata 2 så finner du ett av Europas största sortiment av porrfilm och här har vi hundratals med porrfilmer i kategorin stora kukar. Priser och sortiment varierar mellan fysisk butik och webbutik. Du kan till exempel inte alltid handla en webvara i våra fysiska butiker. Och om priset av någon anledning är billigare på nätet så kan du inte kräva att få samma pris i fysisk butik, vi prismatchar INTE. 

 

Jag vill se på en porrfilm men inte köpa en.

I en del av våra butiker så kan man välja att se på en porrfilm i våra lokaler. Då väljer man en DVD i butiken man befinner sig i och betalar ett så kallat visningspris i kassan och får sedan ett privatrum där man kan runka till den film man valt. Du kan INTE välja en film ifrån webshopen och sedan få den på visning i butiken. Vi arbetar dock på en lösning där det skall gå att välja filmer ifrån webshopen för att sedan inom en viss tid få möjlighet att få se dessa i våra lokaler.

Med detta så säger vi hej för idag och vi önskar er en fin dag.

 

 

 

 

 

 2021-10-07

Produkten har blivit tillagd i varukorgen