• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

När du vill köpa porrfilm på DVD

Hundratals nyinspelade porrfilmer på DVD varje månad. Kontniuerlig påfyllnad av äldre porrfilmer. Hittills under mars månad 2023 har vi tagit in över 900 nyinspelade filmer och ett tusental äldre. Efterfrågan av tecknad porrfilm har ökat under året och vi har därför fyllt på med 100 titlar. Dessa hittar du i varugruppen hentai. Sedan 1989 har du kunnat köpa porrfilmer av oss. I början var det porrfilm på VHS som gällde, 2002 styrde vi om och storsatsade på den Digitala Video Discen (DVD) Vi kan därmed stoltsera med Sveriges största utbud av porrfilmer DVD. Sortera på dina favoritkategorier - Gay, fist, BIGBOXAR eller lesbiskt. Vårt sortiment uppdateras hela tiden med nya titlar. Önskar du särskilda filmbolag eller titlar? Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär. Önskar du dig en porrfilm köpa? Köp porrfilmen av oss på 6dvd.se Magma film är en tysk porrstudio som säljer oerhört bra i våra fysiska butiker samt här i webshopen. Varje månad köper vi in deras senaste porrfilmssläpp.. Detsamma gäller även BB Video med deras oehört populära Big Boxar.

GENRE

STUDIO

Visar 36 av 9306 produkter

Köpa porrfilm i sexbutiker i Göteborg

Nämner du Truck Videocenter till någon som du vet gillar porrfilm så tror vi att hen genast kommer att skina upp och tänka på nuvarande Vuxenkul Stig Center i Hisings Backa utanför Göteborg. Butiken har legat på Backa Bergögata 2 sedan tidigt 90-tal och hit har porrfilmsentusiaster vallfärdat sedan många år tillbaka. Fram till 2002 så var det bara VHS på hyllorna men i takt att DVD-discen erövrade marknaden så försvann den gamla hederliga porrVHSen sakta men säkert. Detta gjorde det väldigt lätt att få plats med mycket porrfilm på en liten yta, det gjorde också att det blev mycket billigare att frakta porrfilmerna ifrån USA och resten av världen så vi började därför importera all vår porrfilm själva. När vi hade som mest porrfilm på lager så hade vi en bra bit över 100.000 porrfilmer. I dagsläget så står det väl ca 20.000 olika porrfilmer på hyllorna, det säljs en hel del varje vecka vilket ger plats för nya porrfilmer. Det finns ingen annan sexbutik i Sverige som saluför fler porrfilmer än hos oss.

 

Porrfilm skall ses på porrbio

Skämt åsido, en liten parodi på SF Bios slogan Film skall ses på bio. Men faktum är att många vill se sin porrfilm på just porrbio. Därför har vi på Vuxenkul låtit bygga en porrbio i vår sexbutik på Färgfabriksgatan 3, här på Vuxenkul Backaplan tidigare kallad Videoshopen finns Sveriges mest besökta porrbio. Här kan du se porrfilm på stor 3 stora skärmar, vi spelar heterporrfilm på en, transporrfilm på en annan och gayporrfilm på en tredje skärm. Utöver detta så kan du se på porrfilm i 7 stycken privata rum, i dessa mindre rum kan du välja mellan över 1000 olika porrfilmer med genrer allt ifrån animerad porrfilm till gayporrfilm och lesbisk porrfilm och givetvis allt däremellan. Är du sugen på att vi skall addera någon speciell titel till vårat enorma kartotek av porrfilm så är du alltid välkommen med ett sådant önskemål.

 

Porrfilm på VHS

Trots att människor nuförtiden knappt vet vad en VHS är för någonting så får vi frågan flera gånger i veckan om vi säljer porrfilm på VHS. Det gör vi, ibland. Det spelas inte in någon ny porrfilm på VHS men då och då kommer vi över ett parti begagnade porrfilmer och säljer då dessa billigt i våra fysiska butiker. Det är inte speciellt troligt att vi kommer att sälja porr-VHS här på 6dvd.se.

 

Porrfilm på Blu ray

Blu ray är formatet som aldrig slog igenom. Till en början när blu ray kom så var filmen ofta dubbelt så dyr som samma titel som släpptes på en vanlig DVD. Detta gjorde att i stort sett ingen köpte porrfilmen på bluray utan de nöjde sig med den kvalitén på filmen som DVDskivan hade. Efter ett tag så sjönk priset på blurayporrfilmer men köparna attraherades ändå inte av formatet utan den stora kungen av fysiska porrfilmsformat är fortfarande DVD. Och vi tror inte att detta kommer att ändras.

 

Köp svensk porrfilm

Genom åren så har det producerats enorma mängder svensk porr, förr i tiden så var den svenska synden känd över hela världen. Men nu för tiden så finns det tyvärr ingen svensk porrproducent kvar. Detta tycker vi är enormt tråkigt då vi faktiskt tror att svensk porrfilm hade slagit rejält i världen. Alla minns väl klassikerna som Fäbodjäntan, Ridskolan, Långt ner i halsen med flera med flera. Bolagena som sålde dessa filmer var Max och Bestseller, bolag som tyvärr inte finns längre. Under åren som gått har även flera mindre bolag uppstått och slagit igen. En av våra favoriter var Helena Dark Films som producerade svensk amatörporrfilm med Helena Dark själv i huvudrollerna. Under åren 2008-20011 så hade vi Helena Darks samtliga filmer i vårat bibliotek av porrfilm. Idag har vi inte en enda kvar. Kanske gömmer det sig en titel eller två på vårat lager, men det är inget vi kan garantera. 

Hanime, hentai, animerad porr

Kanske föredrar du att helt enkelt kalla det för tecknad porr? Denna kategori med porrfilm kallas i folkmun för en massa olika saker. Vi har valt att rätt och slätt kalla den för Hentai. Sedan om allt enligt experterna inte kan klassas som just Hentai är något som vi inte kommer att ta hänsyn till när vi döpt denna porrfilmskategori. Se själva kategorin som en fingervisning om vad du kan vänta sig för sexuell inriktning på din film. Vi tror att de flesta ser Hentai, hanime och animerad porr som just tecknad porr. Det är alltid dú själv utifrån att du granskar omslaget som avgör om detta kan vara en porrfilm för dig eller inte.

 

Köpa begagnad porrfilm

I vår webshop säljer vi enbart nya, ospelade porrfilmer. I våra 2 sexbutiker i Göteborg så kan du dock hitta ett brett sortiment av porrfilmer som är begagnade, detta framgår tydligt på varje omslag så det finns ingen risk att du av misstag köper en begagnad porrfilm då du hade förväntat dig en ospelad DVD.

 

Köper ni in porrfilmer av privatpersoner?

Oftast inte. Det händer dock att vi köper in större partier av t.ex dödsbon eller någon som vill göra sig av med sin porrsamling. Dock är vi väldigt noggranna med att skivorna skall vara i ett mycket bra skick sam att vi enbart köper in porrfilm som har producerats av välkända porrstudios. FIlmen skall komma tillsammans med ett omslag och box som är i ett bra skick. Dessa filmer kommer då att säljas i våra butiker som begagnad porrfilm. Denna film är inget som kommer att saluföras här på 6dvd.se Därför rekomenderar vi dig som älskar porrfilm att ta dig tiden att besöka någon av våra sexshopar, då främst Vuxenkul på Backa Bergögata 2. Där kommer du att hitta porrfilm ifrån studios du inte trodde fanns.

 

Hur kan ni vara så billiga?

Vi har alltid importerat stora volymer så nära producenten som möjligt, vi säljer sedan dessa i våra butiker samt att vi agerar som grossister till flera andra svenska sexshoppar såväl online som fysiska butiker som säljer porrfilm. Ibland kan det även vara så att vi bara måste skapa mer plats på vårat lager för annan film och då kan vi ibland sälja av en del titlar till ett verkligt lågt pris.

 

Köpa porrfilm i Stockholm

I Stockholm har nyhetshetsen alltid varit stor på porrfilm på DVD. Det har gjort att flera butiker i Stockholm har ett stort och uppdaterat utbud av nya såväl som äldre porrfilmer på DVD. Flera av butikerna har likt vår butik vid Stigs Center tiotusentals olika titlar till försäljning. Den butik i Stockholm som vi skulle säga har det största och billigaste utbud av porrfilm på DVD är US Video.

 

Köpa porrfilm i Malmö

I Sveriges tredje största stad Malmö kan du också relativt enkelt finna en hel del med porrfilm på DVD, har du tur så har de även ett litet utbud av porrfilm på VHS till försäljning. Vi rekomenderar dig att handla din porrfilm hos Grottan i Malmö. Grottan i Malmö har även spelat in en massa egen svensk porrfilm som de säljer i sin butik. Detta tycker vi är väldigt roligt. Tyvärr spelar Grottan inte in nya porrfilmer utan säljer av de titlar de har i sitt kartotek. Vi skulle dock säga att det inte finns någon butik i Malmö som ens är i närheten av det utbud som finns här på 6dvd.se. Vi har även en hel del kunder ifrån Malmö som med jämna mellanrum åker upp till oss i Göteborg och köper sin porrfilm istället. 

 

Köpa porrfilm i Sundsvall

Du kan säkert hita någon enstaka bra titel att köpa i de sexbutiker som finns i Sundsvall. Mycket mer än så kan du inte förvänta dig av porrfilmsmarknaden i Sundsvall. Så bor du i Sundsvall så gör du helt rätt i att handla av oss på 6dvd.se istället för att bli besviken genom att ta dig till någon av Sundsvalls sexbutiker.

 

Köpa porrfilm i Borås

Bor du i Borås så kan du lika gärna ta dig till Göteborg och finna ett utbud som fullständigt krossar det utbud som finns av porrfilm i Borås. Men ändå är Borås mycket bättre än de andra svenska städerna i samma storlek som Borås. Ero Center har ett helt ok utbud av porrfilm på DVD. Väl värt ett besök om du inte orkar ta dig till porrfilmsheaven i Göteborg.

 

Köpa porrfilm i Uppsala

Lycka till att finna porrfilm på DVD i Uppsala. Åk till Stockholm om du vill handla över disk eller handla din porrfilm till ett oslagbart pris här på 6dvd.se

 

Porrfilm VS Erotisk film

Många undrar vad det är för skillnad på porrfilm och erotisk film. Ofta så använder de som skriver om porrfilm ett mjukare ord, lite för att skönmåla porrfilmen och kallar den helt enkelt för erotisk film istället. Oftast så är det alltså ingen skillnad på en porrfilm och en erotisk film. Dock när kunderna är ute efter en erotisk film så menar de ofta att de söker en film med mjukare porr. En porrfilm där fokus ligger mer på det kvinnan vill se än det mannen vil se. En mjukporrfilm inkluderar mer förspel och romantik än än hårdporrfilm. Vi på 6dvd.se hymlar inte om att vi säljer porrfilm och finner det inte nödvändigt att omskriva ordet porrfilm för att det skall bli mer PK (politiskt korrekt).

 

Amerikanska porrfilmsstudios

Vi får ofta frågan om vilka porrfilmsstudios som det säljs mest av i USA. Vi har därför genom pålitliga källor tagit fram följande topplista:

Evil Angel

Elegant Angel

Naughty America

New Sensations

Nubile Films

Lethal Hardcore

Reality Kings

Grooby

Marc Dorcel

Mix Box

Score

Digital Sin

Porn Pros

Pure Passion

Brazzers

21 Sextury Video

Blacked Raw

Bang Bros

Crave Media

Vixen

 

 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen