• WORLDWIDE SHIPPING

 

  • 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Asslicking

Här hittar du porrfilmer med rövslickande tjejer, rövslickande MILFS och rövslickande styvdöttrar. Köp porrfilmer där det slickas anal som aldrig förr. Se hur kvinnor slickar mäns anal medan de runkar av honom. Filmade i hans point of view kan du fantisera om hur du själv blir rimmad. Stort sortiment av asslicking porr!

GENRE

STUDIO

Stimulera mannen med tungan i baken

Att mannen slickar kvinnan till orgasm är ofta kvinnans högsta dröm. Att kvinnan slickar mannens röv är väl inte lika vanligt. Asslicking är en populär porrfilmsgenre. Bara mannen vågar njuta så kommer han få sig en skön positiv överraskning när kvinnan virvlar runt med tungan runt ändtarmsöppnngen. I våra porrfilmer i denna kategori kommer du att få se kvinnor i varierande åldrar ägna sig åt ass worship på män i alla åldrar. Asslicking är populärt framförallt i lesbiska porrfilmer men här hittar du främst filmer där mannen får sin röv slickad av kvinnan. 

 

Varför är det skönt med asslicking?

Runt analöppningen har man mycket känsel och området i och kring analöppningen innehåller en massa nervändar och blodkärl vilket naturligtvis gör detta område väldigt känsligt för beröring. Vad gäller mängden känslen kring analöppnngen så är det inget som skiljer sig åt mellan könen. Mannen tycker att rimming (slanguttryck för asslicking) är lika skönt som kvinnan. Däremot om vi pratar en djupare stmiulering av analen och ändtarmen så kommer mannen att kunna njuta mycket mer på grund av mannens prostata. Mer om djupstimulerande analsex och prostata orgasm kan du läsa om här.

 

Hygien och asslicking

En noggrann dusch med tvål och vatten och du är hemma. Här behövs ingen överdriven hygien, även om det skall vara rent. En del sköljer hela tarmen såsom en del gör vid penetrerande analsex men detta är inte nödvändigt vid asslicking. Givetvis kan du skölja dig om du vill detta, det är inget som skadar.

 

Slicka gärna pung och mellangård

Under sexakten så kan du variera dig genom att slicka på mannen pung, leka med tungan på mellangården och runt öppningen med tungan igen. Allt medans du varsamt runkar hans kuk med den ena handen. När det sedan går för mannen så kommer du att märka hur analöppningen kniper ihop i takt med att sperman pumpar ut ur mannen penis. Svårare än så här behöver inte ass licking vara.

 

Slicka på och njut

 

 

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen