• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Latex och lack - Sexiga kläder - Latex porn

Latex, lack och läder är kläder som anses väldigt sexiga. Här i denna porrfilmskategori kommer ni att stifta närmre bekantskap med lack och latex Och kanske en och annan gasmask som huvudbonad.

GENRE

STUDIO

Lack vs Latex

Många tror att lack och latex är samma sak. Men de kan inte ha mer fel än så. Medans lack är PVC så är Latex ett 100% naturligt material vars råvara kommer ifrån trädet Hevea brasiliensis mjölksaft. Latex är flytande i sitt ursprungstillstånd. Men kan genom bearbetning göras till ett elastiskt helt lufttätt material som ofta används till fetish-, mode- och porrigt sexiga klädesplagg. Förr i tiden så ansågs latexkläder vara ett rent porrplagg men numera så är det ett ofta sett klädesplagg på stan.

 

Varför anses Latexkläder vara så porriga

Då latex är ett elastiskt material så smiter latexkläder åt på kroppen, bärarna av latexkläder beskriver ofta att det känns som att latexkläderna är deras andra hud. Latex släpper inte igenom det svett som bäraren utsöndrar utan kroppsvätskorna rinner nedåt och samlas längst ner i klädesplagget. Latex är i sig inte varmt utan den känslan uppstår om bäraren t.ex dansar eller rör på sig. Latex antar snabbt samma temperatur som omgivningen håller. Latexkläder är således ett dåligt val om det är väldigt kallt eller väldigt varmt i den miljön du tänkt bära ditt latexplagg. De flesta som bär kläder av latex talkar in sin kropp eller själva latexplagget med stt speciellt talk som är speciellt framtaget för latexkläder innan de klär på sig. För att få latexplagget glansigt så vårdare de latexkläderna med denna latexspray.

 

Inflagranti älskar latexplagg

Porrbolaget Inflagranti har i många år gjort porrfilmer för latex-, lack-, läder- och nylonälskarna. Därför är det självklart för oss att sälja ett stort utbud av deras porrfilmer här i vår webshop. Inflagrantis nyheter dyker upp här på sidan ungefär 1 gång varannan månad. Vi försöker att lagerhålla de nya såväl som de äldre titlarna ifrån Inflagranti.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen