• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Lesbisk porr

Lesbisk porr där två vackra tjejer njuter av varandras kroppar. Se kvinnor onanera tillsammans eller fingra och slicka varandra till oförglömliga orgasmer. Tonåringar eller milfs, håriga eller slätrakade. I denna kategori hittar du den bästa lesbiska porren på marknaden. Vi uppdaterar ständigt sortimentet med nya lesbiska filmer. 

GENRE

STUDIO

Visar 36 av 1714 produkter

Lesbisk porr i världsklass

År 2000 tog australiensiska Abby Winters den lesbiska porrscenen med storm och blev snabbt ett av världens mest populära porrfilmsstudios. Då de var en av de första med att satsa på kvalitativ lesbisk porrfilm. Först var väl Viv Thomas, men de hamnade snabbt i skymundan när Abby Winters drog igång. Abby Winters var omåttligt populärt och ansågs som nummer 1 fram tills i mitten av 00-talet, 2002 grundade Dan O'Conell och Moose Girlfriends Films som under de första åren agerade lite i skymundan av Abby Winters, men som snabbt fullständigt demolerade allt motstånd och är än idag ett av världens mest säljande porrfilmsstudios alla kategorier. Och inom lesbisk porr så är de fullständigt ohotade som nummer 1. De rullar ut succéserie efter succéserie, Women seeking Women med sina nästan 200 olika episoder är den absolut mest framgångsrika serien. Totalt sett så har de nog spelats in över 1000 olika titlar med lesbisk porr.

 

Girlfriends Films samtliga titlar

I våra fysiska butiker så kan du hitta hundratals av Girlfriends Films porrfilmer, här på 6dvd.se så är målet att samtliga Girlfriends Films titlar skall gå att kunna köpas. Fram tills dess så kan du alltid be oss specialbeställa de titlar du saknar, detta gör du genom detta kontaktformulär.

 

Svensk lesbisk porrfilm

Båda de svenska porrfilms bolagena Max´s och Bestseller släppte en hel del lesbiska porrfilmer, där Max´s hade en väldigt populär serie av lesbisk porrfilm som hette Lesbisk Gigant. Den släpptes i vart fall i 4 olika utgåvor. Då dessa svenska producenter inte längre finns så har de tyvärr tagit med sig porrfilmerna i graven. Vi sitter dock på några få exemplar och titlar av Helena Darks porrfilmer och hon har faktiskt gjort några titlar med lesbisk porr. En av dessa titlar är Helena tar städtanten

 

Varför är lesbisk porr så populär?

Manlig gayporrfilm konsumeras till största delen av homosexuella män. Borde då inte kvinnlig gayporrfilm konsumeras av lesbiska tjejer? Så är dock inte fallet, lesbisk porrfilm konsumeras till största delen av heterosexuella män. Varför då kan man fråga sig. En teori är att mannen som älskar lesbisk porrfilm attraheras av den kvinnliga kroppen på ett sätt som inte har med mannen egna tillfredsställelse att göra. Vanlig mainstream heteroporr är ofta fokuserad på mannens tillfredsställelse och inte på kvinnans. I en lesbisk porrfilm så är det 100% kvinnlig tillfredställelse som också utförs av en annan kvinna. Vem är mer lämpad att göra det skönt för en kvinna om inte en annan kvinna. Kanske borde detta vara en signal för porrproducenterna att snappa upp. De kan till exempel i en större utsträckning göra heterosexuell porr med mer fokus på kvinnan än på mannen. Detta har i och för sig Erika Lust redan gett sig på. Men det finns säkert producenter som kan bidra med mer till denna genre.

 

Ung med gammal

Inget är väl så triggande för folk än när det skiljer mer än några år mellan killen och tjejen i ett heterosexuellt par. Är mannen 10 år äldre än kvinnan så är ofta den allmänna uppfattningen att mannen är en sugardaddy och kvinnan en lycksökerska. Hua mig så gubbsjukt av mannen att omge sig med en yngre tjej. Kritiken är minst lika hård mot de kvinnor som har mött en yngre partner. När det kommer till homosexuella män så är fördomarna desamma. Den yngre killen antas för att vara den passive och den äldre en dominant rik påsättare som gör vad han vill med sin lille pojk. Och det är inte bara de heterosexuella som har åsikter om denna konstellation, det har även homosexuella män. Men när det kommer till åldersskillnader i lesbiska förhållanden då är det annorlunda. Nästan ingen höjjer på ögonbrynen när det i vissa fall kan skilja så mycket som 30 år mellan kvinnorna. Se bara på Sarah Paulson och Holland Taylor.

 

Lesbian Summer med Helena Dark

Helena har ju gjort över 40 olika porrfilmer med en del lesbiska inslag i porrfilmerna. Nu äntligen har vi fått tag på hennes enda lesbiska film, nämligen Lesbian Summer. En svensk lesbisk amatörporrfilm. Helena producerar tyvärr inte porrfilm längre så passa på att köp din film idag.

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen