• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Lesbisk porr

Vi har alltid varit stora på lesbisk porr. I vår butik Vuxenkul på Backa Bergögata 2 hittar du tusentals titlar med dvd där tjejer har sex med tjejer. Här på 6dvd.se kommer utbudet att stadigt växa.

STUDIO

Visar 36 av 281 produkter

Lesbisk porr i världsklass

År 2000 tog australiensiska Abby Winters den lesbiska porrscenen med storm och blev snabbt ett av världens mest populära porrfilmsstudios. Då de var en av de första med att satsa på kvalitativ lesbisk porrfilm. Först var väl Viv Thomas, men de hamnade snabbt i skymundan när Abby Winters drog igång. Abby Winters var omåttligt populärt och ansågs som nummer 1 fram tills i mitten av 00-talet, 2002 grundade Dan O'Conell och Moose Girlfriends Films som under de första åren agerade lite i skymundan av Abby Winters, men som snabbt fullständigt demolerade allt motstånd och är än idag ett av världens mest säljande porrfilmsstudios alla kategorier. Och inom lesbisk porr så är de fullständigt ohotade som nummer 1. De rullar ut succéserie efter succéserie, Women seeking Women med sina nästan 200 olika episoder är den absolut mest framgångsrika serien. Totalt sett så har de nog spelats in över 1000 olika titlar med lesbisk porr.

 

Girlfriends Films samtliga titlar

I våra fysiska butiker så kan du hitta hundratals av Girlfriends Films porrfilmer, här på 6dvd.se så är målet att samtliga Girlfriends Films titlar skall gå att kunna köpas. Fram tills dess så kan du alltid be oss specialbeställa de titlar du saknar, detta gör du genom detta kontaktformulär.

 

Svensk lesbisk porrfilm

Båda de svenska porrfilms bolagena Max´s och Bestseller släppte en hel del lesbiska porrfilmer, där Max´s hade en väldigt populär serie av lesbisk porrfilm som hette Lesbisk Gigant. Den släpptes i vart fall i 4 olika utgåvor. Då dessa svenska producenter inte längre finns så har de tyvärr tagit med sig porrfilmerna i graven. Vi sitter dock på några få exemplar och titlar av Helena Darks porrfilmer och hon har faktiskt gjort några titlar med lesbisk porr. En av dessa titlar är Helena tar städtanten

Produkten har blivit tillagd i varukorgen