• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Milf porr

Mother I'd like To Fuck. Mogna vackra kvinnor som bara ber om att få bli knullade. Vill du läsa mer om vad MILF är för något så kan du göra detta längre ner på sidan. 

GENRE

STUDIO

Visar 36 av 526 produkter

Vad är en MILF

MILF är en förkortning av det amerikanska uttrycket Mothers I Like to Fuck. Även förkortningen MILTF förekommer på sina håll och där har man även inkluderat första bokstaven i ordet to till slanguttrycket. För att en kvinna skall räknas som en MILF så bör hon var i åldern 35-50 och se bra ut för sin ålder. För att kvinnan verkligen skall räknas som en MILF så bör hon även ha avlat fram minst ett barn. Detta ses sällan som ett krav utan i vardagsspråk så kallar man en mogen vacker kvinna rätt och slätt för MILF. 

 

MILF VS GILF

Ofta kan det vara svårt att skilja de olika porruttrycken åt. När övergår egentligen en MILF till en GILF? Jag skulle personligen säga att när kvinnan blir äldre än 50 samtidigt som hon börjar se hängig och gammal ut. När hon inte längre ses som en mamma utan mer som en mormor eller farmor. Då har hon istället för att vara en MILF blivit en GILF. För att kunna bli betraktad som en MILF som måste du ha ett attraktivt utseende. Det räcker inte med att bara ha åldern inne. Däremot när det kommer till att vara en GILF så är utseendet mer sekundärt. Det räcker alltså nästan med att enbart ha åldern inne. Typ sisådär 60 år eller äldre. Och för er som inte lyckats klura ut vad GILF står för så är det alltså Grannies I Like to Fuck, även här kan man ofta se att det finns ytterligare ett snarlikt uttryck där man tar med t:et i to och det blir istället GILTF.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen