• WORLDWIDE SHIPPING

 

  • 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Porrtidningar

Porrtidningar, även finare kända som herrtidningar, var väldigt populära förr. Idag trycks det få och de är ofta svåra att hitta. Men oroa dig inte! Om du vill köpa porrtidningar har vi en het blandning av moderna porrtidningar och även retroporr!

Här kan du köpa porrtidningar!

Ett av de tidigaste kända porrtidningen är "La Promenade de Vénus", som publicerades i Frankrike i mitten av 1600-talet och var full med pornografiskt innehåll. Idag är herrtidningar inte lika populära och trycks väldigt sällan. Men detta betyder inte att de inte går att få tag på! Våra porrtidningar är fulla av förföriska sidor med oemotståndligt kvinnor från både idag och förr. I dessa erotiska herrtidningar kan du hitta allt från mjukporr till hårdporr, från onani till fisting!
 

En porrtidning är bättre än en skärm

En porrtidning är en fysisk produkt som du kan hålla i handen och bläddra i. Känn texturerna på sidorna, upplev dofterna som den bär med sig, och känn varje sida på ett helt nytt sätt. Det är en känsla som mobilskärmen aldrig kan återskapa, för att inte nämna hur små skärmar är! En herrtidning blir mer än bara en visuell upplevelse; den engagerar alla dina sinnen och skapar en givande upplevelse.

 

Perfekta för båt och husbil

När du är ute på resa kan mobilbatteriet snabbt ta slut och täckningen kan vara ostabil. En porrtidning kräver ingen laddning och du kan förlora dig i dess sidor så länge du vill!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen