• WORLDWIDE SHIPPING

 

  • 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Strapon och dildos till strap on

Oavsett varför du vill införskaffa dig en strapon så har vi sexleksaken för dig. Välj och vraka av riktigt ett stort utbud till bra priser. Allt för såväl nybörjaren som för proffset. Kan du inte få stånd av egen maskin? Slå till, köp en strapon och fortsätt ge din partner sköna knull. 

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter Penisring

Öppning

Diameter

Längd

Batterityp

Visar 36 av 172 produkter

Vad är en strapon?

En strapon är ett substitut för en riktigt penis. Man kan ta på sig en strap on på olika sätt. Allt ifrån att ta på sig den på samma sätt som man tar på sig sina trosor eller kalsonger. Det finns då stöd och reglerbara band man sätter runt midjan och området under pungen. Har du köpt en strapon med en stor och tung dildo så finns det oftast även ett par remmar som likt hängslen fästs över axlarna. Det finns även strap ons där en sele inte behövs, utan den påsättande partern stoppar in den motsatta änden i sitt anus eller i sin vagina. De senare är populära hos kvinnor som har sex med kvinnor. De kommer ofta med inbyggd vibration, som gör det skönt för båda två.

Många strapons kommer utformade på ett sätt där dildon sitter fast i selen och det är således inte möjligt att byta dildo på straponen. Många testar en sådan här strapon första gången de köper sin strapon. De är ofta också lite billigare än de där du kan byta emellan olika dildos. Förutom dessa så finns det vanligen 2 olika typer av strapons. Vac-u-lock strapon harness och strapons med o-ring harness. 

Vac-U-Lock harness är en unik strapon som är uppfunnen och patenterad av Doc Johnson. Deras utbud av olika dildos att fästa i harnessen är gigantisk och de flesta hittar just den dildon hen gillar. De är byggda genom att du fäster dildon på en liten plugg på harnessen, dildon har ett hål i basen som perfekt matchar pluggen och dildon sitter perfekt på pluggen och harnessen. 

O-ring harnessen är en mycket vanlig lösning som finns hos de flesta märken som tillverkar strapons så även också hos Doc Johnsson. Denna sele kan du lätt fästa de flesta dildos som har en sugpropp i basen. Även de flesta dildos som är tillräckligt tjocka i basen passar utmärkt till en harness med o-ring. Testa dig fram.

De nyare Doc Johnson harnessen kommer med både vac-u-locklösningen och o-ringlösningen så numera finns det inga begränsningar.

 

Illustration svart jock strap strap on dildo

 

 

 

American Bomshell, helt anpassad till Vac-U-Lock

Doc Johnson, en av världens största producenter av sexleksaker med ett stort utbud av strapons och dildos i jätteformat. Deras produktlinje American Bombshell har länge varit omåttligt populära bland de som älskar fisting och analtöjning, men till mångas förtret så gick dessa inte att använda i en strapon. Detta har Doc Johnson nu ändrat på genom att de har anpassat alla de nya american bombshellleksakerna till Vac-u-Lockatrappen. De har helt enkelt gjort ett litet hål i basen av varje sexleksak som perfekt matchar attrappen. Svårare än så var det inte. 

Som grädde på moset så kan du även använda dessa selar med den tidigare beskrivna o-ringen. Det är bara att knäppa loss vac-u-lockatrappen och sätta på attrappen för o-ringarna.

Då denna sele är så mångsidigt byggd så är detta den sele som blir billigast i längden att äga. Variationerna är oändliga och kvalitetén premium. Skulle något gå sönder så kan man med lätthet köpa en reservdel.

 

Varför använder man en strap on?

Anledningarna kan vara många. Alltifrån att man har ett problem där man inte kan få stånd och genomföra ett samlag till att man helt enkelt vill experimentera med olika storlekar och former på dildon. Varje form och varje storlek ger sin speciella känsla. Och visst är det mycket bättre att variera mellan sexleksaker istället för att byta ut sin partner. Alla som vill bli penetrerade av en penis/dildo har inte nödändigtvis en partner meden dildo eller penis. Vad passar då inte bättre än en strapon?

 

Lesbiskt sex med strap on 

Penetrativt sex är en njutning för sig. Intimiteten och närheten som uppstår när man är ett med en annan människa är oslagbar. För lesbiska är strapons ett utmärkt alternativ. Såkallade strapless strapons erbjuder njutning för båda då sexleksaken befinner sig i bådas vaginor. Dessa kan vara utrustade med starka vibrationer, alternativt utan vibration för att låta bäraren bidra med mer realistisk njutning. 

Strap on vid erektil dysfunktion.

Att som kille förlora förmågan att få stånd kan för många innebära en stor sorg. Det finns dock mycket man kan göra för att bibehålla ståndet igenom hela livet. De flesta förändringarna är livsstilsförändringar. Rök inte, drick inte. Ät bra mat och motionera regelbundet. Då förmågan att få stånd till stor del hänger ihop med blodflödet till penis är konditionsträning det bästa valet. Är detta inget du helhjärtat vill ställa upp på så finns det en massa olika saker som kan hjälpa dig på traven. Strapons är ett av alternativen för att kunna penetrera din partner. Andra alternativ kan vara penispumpar i kombination med en kukring och kanske en tablett med kosttillskott som kan öka förmågan att få stånd. Med en strapon på så kan du till 100% veta att du är hård som en fura och att du aldrig kommer att slakna. Det är bara att pumpa på.

 

Rätt strap on ger dig världens alla kukar

Inget är vackrare än ett par som delar sitt liv med varandra. Att vara trogen utan svek och vänsterprassel. Kommunicera om era olika önskemål i sängen och håll ihop. Du kan njuta av olika penisformer och storlekar men ändå inte vara otrogen. En strapon löser även detta problemet. Det finns korta, långa, smala, grova. De kommer i alla slags färger och material. Du kan få uppleva just den drömkuk genom att låta dig bli penetrerad av en strapon. Välj därför en strapon som du kan byta dildo på.

 

Njut av att bli dubbelpenetrerad!

Att få uppleva två kukar samtidigt i vaginan eller i analen är mångas våta dröm. Eller varför inte en kuk i fittan och en i röven? Oavsett vilken av varianterna av DP (double penetration) du är nyfiken på så kan du uppleva detta med en strapon. Välj och vraka i vårat stora utbud här på 6dvd.se. Denna dildo är perfekt för DP-lekar.

 

Extremt analtöjd och fistad med Strapons!

För ovanstående lekar så passar en strapon utmärkt. Montera fast den monsterdildo du valt för dagens aktiviteter och kör på. Glöm inte att applicera rikligt med glid eller en fistingkräm innan du sätter fart. Då analen saknar naturlig lubrikation så är detta extra viktigt. Kom ihåg att det inte är onaturligt eller ett svek gentemot din partner att släppa taget i fantasierna när ni har sex. Det är ju trots allt du och din älskade som är de enda i samlaget.

Strap-on illustration med XL stor dildo

 

 

Hur får jag min strap on ren efter användning?

Varje produkt har sina skötselråd. Så läs och följ dessa anvisningar i första hand. Om du av någon anledning saknar skötselråden så köp hem en sexleksakerengörare. Dessa produkter skadar aldrig din strapon. För själva selen går det bra att rengöra med en mild tvål och vatten. Låt lufttorka. Torktumla absolut inte din harness. Ta väl hand om dina sexleksaker så kommer du kunna njuta av dessa under många år.

 

Vilket glidmedel skall jag använda till min strap on?

Som med alla andra sexleksaker så rekomenderas du att främst använda dig av ett vattenbaserat glidmedel, detta enbart för att öka livslängden på din produkt. Om du tycker att ett silikonbaserat glidmedel är mycket skönare så tycker vi att du skall satsa på det som känns skönast. Det värsta som kan hända är att din sexleksak inte håller lika länge som om du hade använt ett vattenbaserat dito. Tänk på att ett silikonbaserat glidmedel sliter extra mycket på en sexleksak som är gjord av silikon.

 

Strapons är mycket populärt

Hallå, det är år 2022. Det var längesedan det ansågs perverst att använda en strapon. I sexleksakernas värld så har del flesta tabun krossats de sista 15 åren. Detta med all rätt. Det är inget fel, konstigt eller farligt att sträva efter att få njuta så mycket som möjligt av sin egna kropp. Det är dessutom gratis och du är alltid i sällskap av din egna kropp. Ta hand om den. Vår försäljning av strapons har nästan fördubblats de senaste 2 åren och detta är en trend som även andra handlare ser. Därför gör du helt rätt i att komplettera din sexleksakssamling med en strapon.

 

Köp din strap on av oss.

Här har du fått en massa information inför ditt köp av en strapon. Du har säkert också googlat fram en massa information ifrån andra sidor. Men kanske är detta inte tillräckligt. Kanske vill du ställa frågor till någon som kan allt om strapons. Då gör du rätt i att besöka någon av våra 3 sexbutiker i Göteborg. Hos oss är ingen fråga konstig. Ställ den. Hjärtligt välkomna

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen