• WORLDWIDE SHIPPING

 

  • 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Girlfriends Films

Girlfriends films logo

En gigant på lesbisk porr är Girlfriends Films. Detta porrfilmsbolag har länge producerat kvalitativ lesbisk porr som konsumeras världen över. Girlfriends Films släpper nyheter varje månad. Här på 6dvd.se hittar du ett brett sortiment av bästsäljarna från Girlfriends Films! Vill du läsa mer om Girlfriends så kan du göra detta om du scrollar längre ner på denna sida.

 

GENRE

STUDIO

Visar 36 av 1078 produkter

Över 1000 titlar ifrån Girlfriends Films

Under hösten och vinter 2021/2022 så kommer vi att bygga upp utbudet av lesbisk porrfilm ifrån Girlfriends Films. De har över 1000 olika titlar i sitt porrfilmsutbud, och vi kommer att sälja samtliga titlar här på 6dvd.se. Redan idag så lagerför vi merparten av deras porrfilmer i vår butik Vuxenkul på Backa Bergögata 2. Vi började redan 2004 att importera Girlfriends porrfilmer direkt ifrån USA och de har alltid sålt som smör i solsken. Då på hösten 2004 så hade de inte speciellt många titlar i deras numera gigantiska kartotek av erotisk film, så vi köpte hem samtliga titlar 15 stycken av varje titel. Efter en vecka var det totalt rensopat, inte en enda porrfilm ifrån Girlfriends Films var kvar i hyllorna. Efter det så ändrade vi om taktik och såg till att köpa väldigt många fler utav varje ny titel, vi försökte också att se till att alltid ha hemma de äldre titlarna.

 

AVN Reward, porrens Oscarsgala

Ännu idag så säljer vi hyfsat mycket av de porrfilmerna som Girlfriends släppte i början av 2000-talet, här på 6dvd.se så kommer vi att erbjuda förmånliga priser på de äldre titlarna så att de som vill har chans att bygga upp sin erotiska filmsamling. Igenom åren så har vi hjälpt många samlare att bygga upp och komplettera sina samlingar med lite äldre utgåvor av till exempel porrfilmsserien Women seeking Women. I skrivande stund så har GF (Girlfriends Films) släppt hela 177 utgåvor av denna serie. Som för övrigt är världens mest prisbelönta porrfilmsserie alla kategorier. Vi har slutat räkna de gånger de tagit hem Avn Reward inom en massa olika genrer. Avn Reward för de som inte känner till vad det är kallas i folkmun för Porrens Oscar, världens mest presigefyllda filmpris. För vem vet väl inte vad Oscarsgalan och deras röda matta är?

 

Tejer som är lesbiska på riktigt

I vart fall så är dom bisexuella. Detta var i början ett av Girlfriends Films ledord. Att samtliga deras porraktriser var tjejer som var lesbiska på riktigt och inte heterosexuella tjejer som "låtsades" vara lesbiska. Det kan tyckas låta lite konstigt att tjejerna hade sex med varandra utan att verkligen tända på det. Men det var så många såg på lesbisk porrfilm innan Girlfriends Films och Abby Winters började producera porrfilm. Numera så är det ju populärt att inte sortera in folk i olika sexuella fack. Så låt oss nöja oss med att säga att man verkligen kan se en skillnad i hur tjejerna i Girlfriends porrfilmer verkligen njuter på ett helt annan sätt än i övriga filmer. Det tycker i vart fall vi. Vad tycker du?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen