• WORLDWIDE SHIPPING

 

  • 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 999kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Hans Scheike

Hans Scheike och hans smiskfilmer är vida kända både i Sverige och i resten av världen. Hans är tyvärr avliden sedan ett par år tillbaka och försäljnngen av hans filmer i bolaget Livslust Sweden har upphört. Vill du läsa mer om Hans Scheike så kan du göra detta längre ner på sidan.

Vem är Hans Scheike?

Hans Gösta Louis Scheike föddes i Stockholm den 5 juni 1924. Hans avled den 27 november 2019. Herr Scheike var känd för sitt polyamorösa liv och sitt stora smiskintresse. Under de senare åren av sitt liv så producerade han ca 100 olika titlar med smiskfilm. Många av dessa går inte längre att få tag i då någon större försäljning av dessa filmer inte längre görs av det bolag som äger rättigheterna till Hans Scheikes filmrepertoar. Vi har dock lyckats att komma över några av Hans filmer.

 

Hans Scheikes Mitt Smiskrum

Först ut av de filmer vi har köp in är filmen Mitt Smiskrum. En ca 60 minuter lång film med Hans Scheike själv i en av huvudrollerna.

 

Hans Scheike hade två fruar

Många av oss har svårt att hitta en livspartner. Hans Scheike fann två stycken. Brita Sylwan och Agneta Ogebratt. De tre levde i fullständig harmoni och hyste stor respekt och kärlek till varandra. Konstigt tycker en del, fullständigt fantastiskt tycker vi. Love is love som det så vackert heter.

 

Hans Scheike var grafolog

Hans var utbildad grafolog och inom detta gebit var han mycket respekterad och ansågs av många som en av de främsta grafologerna Sverige då hade. Hans har även skrivit två böcker inom grafologi. Den första boken heter Förvandlingar och släpptes 1982, den andra boken heter Grafologisk handbok för sökare: vem är du - vem blir du? och släpptes år 1984.

 

Producerade Hans Scheike porr?

Hans producerade filmer, smiskfilmer rättare sagt. Om dessa filmer är porrfilmer är kanske upp till betraktaren att avgöra. Kanske kan de ses som sensuella, erotiska eller upphetsande. Klicka hem en och avgör själv. Det kommer garanterat vara en film du aldrig förr beskådat. Hans Scheike hade sin egna stil, sitt egna vis och sitt egna ris. Björkriset. Och det var han inte ensam om att älska.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen